nem hivatalos oldal

A 7 személyes autóbérlés nagycsaládosoknak ajánlott

7 személyes autóbérlés

A hazánkba érkező és azon átutazó külföldiek gyakran veszik igénybe a különböző bérléti szolgáltatásokat. A hotelszobákon kívül, az autó bérlés Budapest városában természetes dolognak számít, ha valaki szállást és autót szeretne. Amikor nyaralni megyünk vagy bármilyen okból elutazunk, minden esetben gondoskodni kell a szállásról, élelemről és közlekedési lehetőségekről. Az autó bérlés Budapesten leggyakrabban a Liszt Ferenc repülőtéren történik, hiszen ide érkeznek a legtöbben repülővel és mennek tovább taxival, vonattal vagy bérelt autóval.

Az utazás megkezdése előtt, már jó előre le lehet foglalni az ízlésünkének és pénztárcánknak megfelelő márkát vagy típust. Az autó bérlés Budapest repülőterén kívül, a nagyobb pályaudvarokon is lehetséges, mivel ide is rengeteg ember érkezik, persze külföldről is. Ezeket az embereket a legnagyobb körültekintéssel, egységes, szabályozott módon szolgálják ki. Ez azt jelenti, hogy a világ bármelyik pontján van, az autóbérlés hasonló folyamatoknak megfelelően történik.

Legyen szó kisebb városi vagy nagyobb típusról, a 7 személyes autóbérlés is ugyanolyan szabályok és feltételek mellett köthető meg. Az autókat minden esetben teletankolva és kitakarítva adják át a bérlőknek, amit visszaszolgáltatáskor ugyanúgy megkövetelnek. Továbbá, Casco biztosítás van az autókon, valamint éves autópálya matricával is el vannak látva, tehát korlátlanul használható az ország területén. A 7 személyes autóbérlés a nagycsaládosoknak ideális egy-egy kirándulás, nyaralás alkalmával.

A kiváló műszaki állapot miatt, nem kell aggódni, hogy lerobban az autó. Bátran vezetheti bárhová, ráadásul a tágas és kényelmes utastér légkondicionált és sok csomag szállítására alkalmas. Az ilyen nagy autók pedig gond nélkül mehetnek külföldi utakra is. A 7 személyes autóbérlés mellett, lehetőség van 9 személyes kisbuszok bérlésére is. Így még nagyobb társaságok is kényelmesen utazhatnak. Gyermekes családok díjmentesen igényelhetnek gyereküléseket, a pici korának megfelelően.

Print Friendly, PDF & Email