nem hivatalos oldal

A digitális karóra a gyerkőcöknek is hasznos

Digitális karóra

A gyerkőcöknek már nagyon hamar meg kell szokni, hogy időre kell menni valahová, ezért nem árt minél hamarabb megismertetni velük, hogy miként lehet leolvasni az időt az óráról. Ehhez egy digitális karóra a legjobb választás, hiszen így nem kell még a kis- és nagymutató működését is elmagyarázni nekik, illetve ők sem kell azzal bajlódjanak, hogy ezek mozgását kövessék.

A digitális karóra használatához csak a számokat kell ismerniük, amit egyébként is már egyre hamarabb elsajátítanak. Ha pedig már játszi könnyedséggel megy a számok leolvasása, akkor az idő megállapítása is menni fog.

Ez hasznos lehet az óvodába és iskolába induláskor, illetve a hazafelé úton is, mert mindig tudni fogják, hogy még mi fér bele, mielőtt ki kell lépni az ajtón vagy mennyire kell siessenek, hogy a szülők ne aggódjanak, amiért nem érnek a megbeszélt órára haza. A digitális karóra használata révén arra is rá lehet szoktatni őket, hogy majd felnőtt korukban is mindig pontosak legyenek, ami nagy erény a mai világban, amikor állandóan elkésnek az emberek mindenhonnan.

Print Friendly, PDF & Email