nem hivatalos oldal

A menetmetsző készlet a lakatosok felszerelése

Menetmetsző készlet

A gépgyártás alapvetően fémek és ötvözeteik különböző szintű megmunkálásáról szól. Minden fémet meg lehet munkálni, marni, esztergálni, csiszolni, hegeszteni. A menetmetsző készlet szerszám kiegészítő elemek gyűjteményét jelenti, amelyekkel minden típusú és méretű csavar vagy körvas megmunkálható, menet marható bele. Például a menetes szár is ilyen eljárás eredménye, amelyet minden vastagságban használnak a gépgyártás terén.

A menetmetsző készlet számos, nagy értékű elemet tartalmaz, ezért a gyártók igyekeznek úgy összefogni ezeket, hogy ne veszítse el tulajdonosuk. A szerszámbőrönd remek megoldás erre, amelyben az elemek az előre kialakított szivacsos tárolókban foglalnak helyet.

Így könnyen szállítható, jól átlátható minden eszköz. A menetmetsző készlet nagy kincs lehet egy lakatos szakember számára. Ezért fontos, hogy jól bánjanak vele, ésszerűen használják, és ne veszítsék el. A szerszamsziget.hu webáruházban többféle ilyen készlet közül választhat, változó elemszámmal. Látogasson el a honlapra, mert most kedvezményesen vásárolhat!

Print Friendly, PDF & Email