nem hivatalos oldal

A projekt-kontrolling a legtöbb cégnél működik

Projekt-kontrolling

A vállalkozások életében számos projekt, vagyis megrendelés, munka és azok folyamatai szerepelnek. Tulajdonképpen ezek végrehajtásából élnek. Ahhoz azonban, hogy minden kivitelezés gördülékenyen, hiba nélkül menjen, nélkülözhetetlen a projekt-kontrolling megléte a mindennapokban.

A projekt vezető és a csapata folyamatos információkat kell kapjon minden részletről, hiszen csak akkor lehet megfelelően koordinálni egy munkát, ha minden fontos dologról tudomása van minden illetékesnek. A projekt-kontrolling ebben nyújt óriási segítséget. 

A munkafolyamatokat elejétől a végéig nyomon követheti ezzel a megoldással és ami még fontosabb, hogy a rendelkezésre álló információk alapján fontos következtetéseket is levonhat, amelyek még költséghatékonyabbá tehetik a kivitelezést.

Ez pedig későbbi, hasonló projektekhez szolgálhat hasznos adatokat. A projekt-kontrolling segítségével a kivitelezés időtartamát, ütemtervét is hatékonyan végig lehet vezetni, ezt pedig további költségmegtakarítást jelenthet. A flexium.hu weboldalon további információt talál a témával kapcsolatban.

Print Friendly, PDF & Email