nem hivatalos oldal

A robotfűnyírók hatalmas választéka érhető el

Robotfűnyírók

A szépen ápolt kert elkápráztatja a vendégeit, és nem utolsósorban szebbé teszi az adott környezetet. Az ápolt gyep hosszú távú fenntartásához nem csak öntözőrendszer szükséges, de a robotfűnyírók egyike is. Legalább heti egy alkalommal érdemes használni. Az előnyeik közé tartozik, hogy mindig szépen ápolt lesz a kertje. A berendezéseknek köszönhetően láthatóan dúsabb lesz a fű, ami természetesen, a sűrű nyírásnak is tulajdonítható.

A robotfűnyírók apró fűdarabkákat aprítanak, így azok gyorsan komposztálódnak, ezzel a füvet táplálják. Egyszóval megszabadul a levágott fű elszállításának problémájától. A készülékek rendkívül csendesen dolgoznak, ezáltal nem zavarják a szomszédokat, sem Önt a munka vagy a pihenés közben. A berendezéseket automata dokkolás és töltés jellemzi. A robotfűnyírók erős vágórendszerrel rendelkeznek, ezt tehát a szezon közben nincs szükség lecserélni.

Létezik olyan fajta berendezés, ami szegélyvágásra is alkalmas. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy lejtős terepen is használható. Okostelefonjáról is programozható és vezérelhető. Lopásvédelemmel is el van látva. A garanciát illetően, általában 3 évre terjed ki. A robotfűnyíró teszt után kerül ki a termékpalettákba. Választani a pázsit mérete alapján érdemes. Az egyszerűbb változatok 600 négyzetméterre vannak kitalálva, a komolyabb modellek akár 5000 négyzetméterrel is elboldogulnak.

Általában a vágási szélesség nem túl nagy, de ez senkit nem kell eltántorítson, mivel az alig 30W teljesítményű berendezés órákon át képes dolgozni hetente több napon át, így a fű biztosan le lesz nyírva. Tudni kell, hogy az apró forgókés mindig csak a fű legfelső 1-2 milliméterét vágja le, ami egyébként kíméli a füvet. A lehulló apró darabok pedig tápanyaggá változnak. A robotfűnyíró teszt mindig jó, ha vásárolni szeretne egy berendezést, mivel általa megtudhatja, hogy az Ön területére melyik típus lehet a legjobb megoldás. Az áruházakban szebbnél szebb kivitelezésű, pontos darabokat találhat, amelyekkel elérheti céljait.

Print Friendly, PDF & Email