nem hivatalos oldal

A virágos körmök feldobják a hétköznapokat

Virágos körmök

Egyedi stílusunkat sokféleképpen tudjuk a világ tudomására hozni, a különféle szépítkezési eszközök, szerek segítségével. A modern, elegáns hölgy tudja, nem elég csak a nagyobb részletekre összpontosítani, ha lehengerlő első benyomást szeretnénk tenni az erősebbik nem képviselőin. A kislányos, bájos stílus kedvelői előszeretettel részesítik előnyben a virágos körmök viseletét a kezükön.

Abban az esetben, ha Ön is a hagyományosan nőies formák és minták kedvelői közé tartozik, ne tétovázzon, hanem nézzen körül a Géllakk folyamatosan bővülő kínálatában! Ne riadjon meg a csillogóbb kiegészítők használatától, hiszen a kedves virágminták mellett, kitűnően megférnek a ragyogó ékszerek és kövek, illetve a káprázatos csillámpor és glitter is.

A virágos körmök feldobják az unalomba fulladó perceket és a szürke hétköznapokat. Viselője nyugodtan felkészülhet az elismerő bókok és irigykedő pillantások özönére. Az élénk színek bájt és kecsességet kölcsönöznek majd nekünk, akár a műkörmöt, akár eredetit ékesítjük fel virágokkal.

Print Friendly, PDF & Email