nem hivatalos oldal

Ajándék ötletek férfiaknak szülinapra

Izgalmas élmények

Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy mi lehet a lehető legjobb ajándék egy férfinak. Ide kattintva több ajándék ötletet is találhat férfiaknak szülinapra vagy más jeles eseményre: https://elmenyplaza.hu/elmenyek?kinek=ferfiaknak. Ezek az élmények igazán különlegesnek számítanak minden szempontból és biztosak lehetünk abban, hogy az ünnepeltnek feledhetetlen emlékeket szerezhetünk, ha befizetjük például egy tankvezetésre. Szinte minden kisfiú álmodozott arról, hogy milyen lehet egy ilyen hatalmas harckocsit irányítani.

A legtöbb férfit a gyors autók is könnyen lázba tudják hozni. Legyen szó rallyról vagy Forma 1-ről, mindkettőre van lehetőség. Az elmenyplaza.hu lehetőséget kínál kipróbálni, hogy milyen érzés egy igazi BMW rally autót vezetni a gyáli AutoCross pályán. Akinek a BMW nem lenne elég, az választhatja akár a Subarut is. Így alaposan bele lehet kóstolni abba, hogy milyen technikásnak kell lennie egy rally pilótának a pályán.

Aki a F1 Magyar Nagydíj árnyékában szeretné érezni magát, az bepattanhat egy Forma Renault versenyautóba és önfeledten száguldozhat az EuroRingen. Mielőtt eldöntjük, hogy milyen élményben szeretnénk részesíteni az illető személyt, nem árt meggyőződni, hogy valóban szereti-e a járműveket. Amennyiben inkább az extrém sportok érdeklik, akkor jó választás lehet a tandemugrás 4000 méteres magasságból. Igazi adrenalin-bomba, ami csak az igazán vakmerő személyeknek ajánlott. Aki szintén szereti a magasságot, de valamivel nyugodtabb környezetre vágyik, annak érdemes kipróbálnia a hőlégballonos sétarepülést.

Szintén elég férfias sportnak számít a lövészet, különösen abban az esetben, hogyha azokat a fegyvereket lehet kipróbálni, amiket Rambo használt, a mára már klasszikusnak számító akciófilmekben. A legkisebb kalibertől haladva a legnagyobbig, lehetőség nyílik arra, hogy minden fegyvert sorra kipróbáljunk, az AK47-es gépfegyvertől egészen a sörétes puskáig. Érdemes ellátogatni az elmenyplaza.hu weboldalra, ahol ezeken kívül még számos izgalmas kaland közül lehet kiválasztani az ideális élményt ajándék gyanánt.

Print Friendly, PDF & Email