nem hivatalos oldal

Árpád Pálinka körtés változatban

Árpád Pálinka

Arra kell törekednünk, hogy jó minőségű szeszesitalokat fogyasszunk. Ezzel egy kicsit kímélhetjük a szervezetünket, tehát ne spóroljunk rajta! Az Árpád Pálinka segítségével a magas színvonal egybeforr a tradíciókkal, ezért rengetegen vásárolnak belőle. Különösen keresett az átlagtól eltérő ízesítés.

Éppen ezért, rengetegen döntenek a körtés változat megrendelése mellett. A klasszikus változat kb. 40% alkoholt tartalmaz. A mézes-ágyas típusa ennél valamivel gyengébb, de ettől függetlenül érdemes mértékletesnek lennünk a fogyasztásánál.

Elegáns, karcsúsított üvegben vásárolható meg. A legtöbb változata félliteres. Az Árpád Pálinka nem olcsó, de az akciók segítségével könnyebb lehet a megvásárlása. A finom ízének köszönhetően hamar el fog fogyni. Érdemes egyszerre többet rendelni belőle. Az internetről megvásárolva hamar megérkezik.

Limitált szériában is alkalom nyílik a beszerzésére. Például, a Vadász nevet viselő Árpád Pálinka formatervezett üvegben kapható. Meglepetés gyanánt tökéletes választást jelent.

Print Friendly, PDF & Email