nem hivatalos oldal

Az idő rövid története lebilincselő mű

Az idő rövid története

Aki szereti a valóságos dolgokat elemezni és kutatni, aki kíváncsi a világot foglalkoztató, nagy horderejű kérdések válaszaira, annak kihagyhatatlan remekmű Az idő rövid története című könyv.

A szerző nem más, mint Stephen Hawking, az a híres angol elméleti fizikus, aki a világhírű cambridge-i egyetem fizika tanszékének vezetője. Ebből fakadóan művei igazi csemegék a tudomány megszállottjai számára, akik szeretnék megérteni és megismerni az univerzum tér és idő összefüggéseit. Az idő rövid története az univerzum keletkezésének és megszűnésének, a fekete lyukaknak, a térnek, az időnek és a téridőnek létét, működését és funkcióját taglalja roppant izgalmas és érdekfeszítő kontextusban, amely garantáltan leköti az olvasót.

Az idő rövid története rávilágít azokra a kérésekre is, amelyek már évszázadok óta foglalkoztatják a tudósokat, illetve megismerteti az olvasókat olyan vallási kérdésekkel, amelyek a teremtésről elmélkednek. Mindezt roppant szellemes és izgalmas módon tárja elénk. Ha még nem olvasta a művet, most itt az alkalom, hogy megvásárolja.

Print Friendly, PDF & Email