nem hivatalos oldal

Az UV védő fólia megannyi előnye

UV védő fólia

A forró júliusi és augusztusi napokat sokan csakis légkondival tudják elviselni, a lakásban és a kocsiban egyaránt. Azonban a verdáknál nem csupán ez segíthet, hanem az UV védő fólia is. Ha ez adott, akkor a nagy melegtől többet nem kell tartani és ha egy több órán át napon hagyott járgányba is ül be az ember, nem fog egyből leizzadni és levegőért kapkodni.

A profi, korszerű UV védő fólia ezt a gondot feledtetni tudja. Ez csökkenteni képes a kocsi belső felületének a hőmérsékletét 15 Celsius fokkal is, ami ugye elképesztő teljesítmény.

Sokszor még a pár fokos csökkenés is rengeteget számít, hát akkor a több mint 10 fokos! Az UV védő fólia a Nap sugarainak több mint 95%-át képes kiszűrni, ezért nagymértékben csökkenteni lehet a fakulást. Sőt, ezzel minimalizálni lehet az olyan betegségek előfordulását, amelyeket az erős napfény okoz. Gondolni kell itt főként a bőrrákra.

Vannak már színezett UV védő fólia változatok is, amelyek csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik. Ezen pozitívumok miatt választják ezt sokan.

Print Friendly, PDF & Email