nem hivatalos oldal

Bőrből készült kutya nyakörv

Kutyafelszerelés kicsiknek

Egy elegáns darab öltöztetni is képes. A kutyanyakörv kialakítása rendkívül esztétikus látványt nyújt, ha a megfelelő kerül megvételre. Többféle modell közül lehet rábukkanni a megfelelőre az elcanino.hu webáruházban. A legkeresettebb általában a bőrből, illetve az erős textilből készült modellek.

Fontos figyelembe venni a viselője méretét, hiszen nagyon kényelmetlenné válhat, hogyha túl szoros. Persze az sem szerencsés helyzet, hogyha a kutya nyakörvből csak úgy kibújik sétáltatás közben.

Szerencsére a kínálat elég széles, ezért könnyen ki lehet választani azt az árnyalatot, ami a leginkább illik az ebhez. Ezek a dekoratív tartozékok nagyon fontos szerepet töltenek be sétáltatás közben, ezért elengedhetetlen a megfelelő minőség.

Általában a kölyökkutyáknál jelenthet gondot a gyenge kutya nyakörv, mivel ezek még általában szeretik húzni a gazdájukat, hiszen még nem tanultak meg mellette sétálni. Egy gyenge kutya nyakörv könnyen elszakad és utána jöhet a kergetőzés, ami lehet a kutyusnak jó móka lesz, de a gazdinak már annál kevésbé.

Print Friendly, PDF & Email