nem hivatalos oldal

A Fossil óra történetének bemutatása

Fossil óra

A termék egy tartós nemesacél tokkal, minőségi Seiko szerkezettel, valamint vízálló szigeteléssel készül minden alkalommal. A Fossil óra arculatát az érték és a divat határozza meg.

1984-ben alakult maga a márka, amelyet egy testvérpár hozott létre, Tom és Kosta Kartsotis. A kellékeket minden esetben Texasban készítik bőr, illetve kristályüveg felhasználásával. Tehát minden tekintetben időtállóak, így több éven keresztül viselheti a választott darabot. Ráadásul még garanciát is vállalnak a kiegészítőkre, ami körülbelül két évet jelent. A Fossil óra mellett még egyéb kellékeket gyártanak, például napszemüvegeket, ékszereket és különféle bőrárut. Ha az üzletekbe látogat, akkor rengeteg szebbnél szebb darabbal fog találkozni.

A Fossil óra készletben is megvásárolható, így egy női és egy férfi kellék is az Öné lehet kedvezményes áron. Ez egy remek lehetőség, mivel két hasonló terméket vásárolhat meg, ami akár páros ajándék gyanánt is tökéletes. A megajándékozott személy arcán biztosan örömöt fog látni.

Print Friendly, PDF & Email