nem hivatalos oldal

Hogyan születnek a készházak?

Készházak

Ha már régóta álmodozunk egy, a saját elképzeléseinket maximálisan kielégítő otthon megteremtésén, akkor véletlenül se adjuk fel a megvalósítás előtt! Azt hihetnénk, hogy csak több év és hihetetlenül nagy költségek kifizetését követően, talán elkészülhet a vágyott ingatlan, de valójában ennél sokkal egyszerűbb a dolgunk. Legyenek meg a konkrét tervek és azonnal elkezdődhet a munka, a készházak kivitelezése formájában.

Első lépésben csak a fontosabb szerkezeti egységek születnek meg a CNC gépsor közreműködésével, majd a kellő logisztikát és összetevők helyszínre szállítását követően, megtörténnek a készházak összeszerelése.

Az elképzeléseket nem befolyásolja a méret, forma és statika, ezért valóban az ölt testet, amit a képzeletünkben dédelgetünk. A költségek miatt sem kell fájjon a fejük, mert az elején lefektetett árak nem fognak menet közben növekedni. Mindezeket tudva, nem meglepő, hogy a készházak egyre nagyobb figyelmet és érdeklődést kapnak. Merüljünk el a részletekben, ha érdekel bennünket a megvalósítás pontos menete!

Print Friendly, PDF & Email