nem hivatalos oldal

Igazán fantasztikusak a zöld árnyalatok

Zöld árnyalatok

A természet színei egyszerűen varázslatosak. Van, aki képtelen betelni a fű, fák lombjainak szépségével és óriási változatosságával. Tény, hogy az élő dolgok mindig magukkal ragadóak és árasztanak magukból valamilyen életenergiát, ami lelkesítően hat a hétköznapokra. Ebből kiindulva, nem meglepő, ha a zöld árnyalatok kapnak helyet az otthonunkban.

A falakat, de még egyes bútorokat is könnyedén ennek jegyében alakíthatjuk át. Több olyan termék létezik, ami ezt az üdeséget kínálja. Érdemes kitapasztalnunk magunkon, milyen hangulatot idéznek bennünk hosszútávon a zöld árnyalatok. Ezt a legjobban úgy próbálhatjuk ki, hogy leülünk egy kert vagy rét közepén és elmélyedünk a csodákban, mert az élő, lélegző növények maguk a fantasztikum.

Kerüljünk egy bensőséges állapotba, majd kérdezzük meg magunktól, hogy mit érzünk. Ha garantált az üdeség, jókedv, akkor a zöld árnyalatok bátran betölthetik otthonunk minden helyiségét olyan módon, hogy egy emelkedett állapotban tartsanak minket a hét összes napján és támogassanak, kihozva belőlünk a maximumot.

Print Friendly, PDF & Email