nem hivatalos oldal

Kiknek készült az E-cigi?

Elektromos cigaretta

A nikotinfüggőség miatt nem lehet abbahagyni olyan könnyen a cigarettázást. Legalábbis sokan ezt mondják. Viszont, aki még nem olyan súlyos függő, annak csupán egy kényszercselekvés az egész.

Ezt hivatott kiváltani az E-cigi. Ugyanolyan, mintha egy hagyományos cigarettát szívnánk, csupán nem annyira káros és nem lesz tőle kellemetlen szagú sem a leheletünk, sem a ruhánk. Ráadásul nem fognak minket kipenderíteni egyetlen szórakozóhelyről sem, hogyha előkapjuk és rágyújtunk.

A másik előnye, hogy ezt nem kell végig elszívni, mint a hagyományos típust. Aki eldobja, míg mielőtt csak a csikk marad, az pocséklásnak számít cigis körökben. Végül is van benne valami, hiszen egy jobb minőségű doboz ára elég magasnak számít, ha azt vesszük, hogy naponta kell egyet venni.

Az E-cigiből sokszor elég csak néhány slukk. Nagyjából bárhol és bármikor elő lehet kapni, hogyha szeretnénk csillapítani a nikotinéhségünket. Természetesen kaphatóak nikotinmentes töltőanyagok is, különféle ízesítésben. Nem bizonyított a szervezetre gyakorolt káros hatása, viszont a mértékletesség nem árthat.

Print Friendly, PDF & Email