nem hivatalos oldal

Kínos pillanatoktól óv meg a hajháló

Hajháló

Gyorsétkezdék, éttermek, vendéglátó egységek konyhái és meg számos olyan kiszolgáló munkahely létezik, ahol nagy gondot kell fordítani a higiéniára. Megéri adni az apró részletekre, mert senki sem szeretne egy hosszabb hajszálat találni a levesben vagy a köretben, amikor jóízűen fogyasztja azt. Ugyankor más kellemetlen félreértéseknek is elejét vehetjük, ha a hajháló mindig felkerül a fejre munkavégzés során.

Ez a nagyon egyszerű, de annál inkább hasznosabb termék nagymennyiségben megvásárolható online, a cadmas.hu honlapon. Mindössze néhány kattintás és máris magunkénak tudható a kartononként 1000 darab hajháló. Amennyiben a használói vagyunk ennek a kiegészítőnek, akkor jó megbeszélni az értékesítő cég munkatársaival, hogy lehetőleg ütemezve szállítsák a rendelést és ilyen esetben sohasem fogyunk ki belőle.

Az egyszer használatos hajháló nem szövetből készül, hanem nyomokban tartalmaz latexet, de főként polipropilén az alkotóeleme. Körülbelül 52 centiméter az átmérője. Biztosított a kedvező ár, tehát adott minden a beszerzéshez.

Print Friendly, PDF & Email