nem hivatalos oldal

Könnyen felhasználható az önterülő aljzatkiegyenlítő

Önterülő aljzatkiegyenlítő

Építkezéskor vagy felújításkor a burkolás már az utolsó simítások közé tartozik. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy emiatt elhanyagolhatjuk a folyamatot, mert nagyon alaposnak kell lenni. Mielőtt kezdetét venné a csempe vagy parketta lehelyezése, az önterülő aljzatkiegyenlítő megfelelő tapadó híd kíséretében nem maradhat el.

Nézzük meg, hogy ennek pontosan mi a feladata! Egy alapfelület csak nagyon ritka esetben teljesen sima. Általában kisebb-nagyobb mélyedések, más egyenetlenségek találhatóak rajta. Erre egyszerűen nem lehet burkolni vagy csak nagy anyagráfordítással, ami például a csemperagasztó esetében jelentős kiadásokkal járna.

Az önterülő aljzatkiegyenlítő költséghatékonyan oldja meg a problémát. Egyszerű dolgozni vele, mert magától elterül a felületen és nem igényel különösebb utómunkálatot. Amint megszilárdult az önterülő aljzatkiegyenlítő, már következhet a végső lépés, ami sokkal könnyebben végezhető el az előmunkálatoknak hála. Kis- és nagytételben, kedvező áron megvásárolható a minőségi termék a felujitaswebaruhaz.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email