nem hivatalos oldal

Könnyű, virágmintás Ars Una iskolatáska

Ars Una iskolatáska

A gyermek egészsége és jó közérzete függhet attól, hogy milyen iskolatáskát kell naponta a vállain cipelnie. Mindnyájan tudjuk, hogy manapság igazán nehéz a hátizsák, ezért érdemes az Ars Una iskolatáska gerincbarát, ergonomikus típusát választani a csemetének.

Ha kislánynak akar vásárolni, választhatja a taskagaleria.hu webáruházból az Ars Una Vintage Rose, AU-02 típusú, virágmintás modellt. Megerősített anyagból készült, puha, párnázott hát-kialakítással és vállpántokkal rendelkezik. Több rekesszel is el van látva, így van benne hely a laptopnak, táblagépnek egyaránt. Iratrendező és szemüvegtartó is van ebben a remek hátizsákban.

Külső, hálós zsebek is megtalálhatóak rajta, ezekben kulacsot és apróbb tárgyakat lehet tárolni. Szuperkönnyű ez az Ars Una iskolatáska, csupán 1 kg. A mérete sem nevezhető nagynak, mert 32x46x22 cm-es nagyságú. Prémiumminőségű termék, ráadásul vízálló anyagból készült. A gyártó 2 év garanciát biztosít rá. Ha ezt vásárolja meg a gyermekének, akkor valóban minőségi darabbal ajándékozza meg őt.

Print Friendly, PDF & Email