nem hivatalos oldal

Milyenek a Ferenc körúti albérletek?

Albérletek a Ferenc körúton

Nagyvárosban, főleg Budapesten nagyszerű lakni, hiszen nem kell 10 vagy 100 kilométereket utazni ahhoz, hogy valaki eljusson az egyetemre, munkahelyre és sokféle lehetőséggel lehet élni, például az ügyintézés vagy szórakozás terén. Persze oda kell azért arra figyelni, hogy a város melyik részét választja valaki, hiszen egy külvárosi helyről már nehézkes lehet a központba való bejutás.

Ezen az oldalon megnézheti, hogy milyen albérletet találhat a Ferenc körúton. Érdemes ezen a környéken keresgélni albérletet, hiszen Budapest szívében van és tömegközlekedési eszközzel számtalan helyre rövid idő alatt el lehet jutni. A Professional Premium Property Zrt. olyan ingatlant kínál a bérlőknek ezen a körúton, ami a 40. szám alatt található, egy 3 szintes, átlagos állapotú, többlakásos társasházban. Maga az épület a Corvin plázától 1 percnyi sétára található, a metrómegálló, illetve a 4-es és 6-os villamos pár lépésnyire van. A járatok éjszaka is közlekednek, így a lakók igazán szabadon mozoghatnak. Ezekkel a belváros bármelyik pontja 10 perc alatt elérhető. Szinte kivétel nélkül bármelyik egyetem vagy főiskola 15 perc utazással megközelíthető. Az ingatlanban 4 külön bejáratú szoba és 1 konyha van. A bejárati ajtó és minden nyílászáró új, ugyanakkor biztonsági rács is van felszerelve, hogy a lakók teljes védettségben érezhessék magukat.

A bútorok és a háztartási gépek újak, modernek, a kábel tv szolgáltatás, az internet díja benne van az előre meghatározott rezsiköltségben, ugyanúgy mint a víz, gáz, villany, fűtés, szemétszállítás. Mindezek korszerű módon vannak megoldva, így a működésük tökéletes. A lakásban 4 szoba található, mindegyik külön fürdőszobával rendelkezik, külön bejáratú és kulccsal zárható. A cég komoly, megbízható, 18-35 év közötti bérlőket keres. Beköltözni a kaució (ami 2 havi lakbért jelent), illetve az első havi bér kifizetése után lehet. Az érdeklődők a levelet a pppzrt@gmail.com e-mail címre küldhetik, itt lehet információkat kérni az ingatlanról, illetve a cég által kínált más lakásokról.

Print Friendly, PDF & Email