nem hivatalos oldal

Mindig is híres volt az Orion TV távirányító

Orion TV távirányító

A 90-es években sokak első tévéje egy Orion volt, ami, persze, a maiakhoz képest szinte minden specifikációban alul marad, azonban akkor nagyon megbízható készüléknek számított.

De nem csak a televíziót lehetett profinak titulálni, hanem az Orion TV távirányító eszközt, ami több év után is gondmentesen működött. Vannak olyan, több évtizedes darabok, amelyek a szinte állandó használat mellett még ma is jól működnek, semmi baj nincs velük. A régi tulajdonosok úgy tartják, ha ma is mindegyik TV gyártó erre törekedne, akkor a kliensek is jóval elégedettebbek lennének a kellékekkel. Ez azért van így, mert sajnos a mai vezérlő eszközök hamar tönkremennek.

Ha nem is romlik el teljesen az eszköz, biztos lehet benne a tulaj, hogy egy vagy két gomb tönkremegy a kütyüben. Sokszor nem marad más hátra, mint a régi lecserélése egy újra, hiszen a modern kialakítás miatt a gombot nem lehet csak úgy kicserélni. Az Orion TV távirányító esetében ezzel a problémával nem kellett számolni, aminek nagyon örültek a tulajdonosok.

Print Friendly, PDF & Email