nem hivatalos oldal

Mire jó a gumi festék?

Gumi festék

Az igényes és szép otthonokat folyamatosan karban kell tartani. A felújítási folyamatokhoz a gumi festék sem hiányozhat annak az ezermesternek a kelléktárából, aki úgy dönt, hogy önállóan veti bele magát a munkálatokba. Mire használhatjuk tulajdonképpen a gumi festéket?

A válasz roppant egyszerű, minden olyan kültéri felülethez, ami lágy vagy kemény, illetve mesterséges vagy természetes kaucsukból, közismertebb nevén gumiból készült. Idetartoznak a redőnyök, a különböző gumi profillal ellátott ablakkeretek, de még a hagyományos esőcsatorna is.

A Festékaréna webáruházából beszerezhető gumi festék mindegyike magas minőséget képvisel, roppant esztétikus, könnyen felvihető és az alkalmazásához sem kell több némi kézügyességnél és affinitásnál. Mielőtt belevetné magát a festésbe, nem árt jó alaposan megtisztítani az újjá varázsolni kívánt tárgyakat és eszközöket, a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Ha új fényben szeretné látni az otthona megkopott felületeit, a gumi festék legyen a választásának tárgya!

Print Friendly, PDF & Email