nem hivatalos oldal

Mitől függ a Facebook hirdetés ára?

A hirdetések ára között sok eltérés lehet

Az egyik olyan oldal, amire szinte mindenki rákattint naponta, és hosszabb időt el is tölt a böngészésével, a Facebook. Éppen ezért, ésszerű dolog élni ezen a közösségi oldalon is megjelentetni reklámokat.

Nem mindegy azonban, hogy mennyi egy Facebook hirdetés ára. Az adott cég nagyságától függ az, hogy mennyit tud havonta elkölteni a népszerűsítésre, így érdemes a rendelkezése álló büdzsével jól gazdálkodni. Az árak nagyban függnek attól, hogy milyen termék reklámozásáról van szó. Egy keresettebb termék vagy szolgáltatás hirdetése többe kerül, ugyanis nagyobb a konkurencia, így sokkal ütősebb hirdetés kell ahhoz, hogy a több száz vagy ezer közül, pontosan arra kattintson a Facebookon böngésző.

Egy kisebb közönségnek szánt, ritkább termék reklámozása ebből a szempontból sokkal egyszerűbb. A cégek nagy része viszont olyan dolgokat forgalmaz, amelyek tekintetében jóval nagyobb a kínálat, így a Facebook hirdetés ára is magasabb. A minél nagyobb hatékonyság érdekében érdemes szakember segítségét kérni a szerkesztésben.

Print Friendly, PDF & Email