nem hivatalos oldal

Nike futball cipők: a Mercurial bemutatása

Nike futball cipők

A Nike a labdarúgásban, amerikai fociban, kosárlabdában, golfban és szinte minden, világszinten is ismert sport területén jelen van a kifogástalan termékeivel, amelyeket a világsztárok is szívesen viselnek. A brand talán legismertebb produktumai a Nike futball cipők, amelyeket több évtizede hordanak már a klasszisok.

A cég nemrég dobta piacra a leggyorsabb stoplis cipőnek titulált Mercurial nevű lábbelit. Ezt azért fejlesztette ki a vállalat, hogy ez segítsen a játékosnak megőrizni a gyorsaságát pályán. Úgy is reklámozta ezt a Nike, mint azt a lábbelit, amelyiket direkt erre tervezték, hiszen ez remekül tudja egyesíteni a minimalista felépítést, a könnyű anyagokat és a stratégiailag kialakított mintázatot.

A Nike futball cipők ezen példánya Flyknit felsőrészt és a belső Nike Grip rendszert tartalmaz, amelyek együttesen megakadályozzák, hogy a lábfej elcsússzon a futballcipőben. A Mercurial ezeken kívül rendelkezik a gyorsaságot szolgáló bordákkal. Aspeciális texturált bordáknak hála ezek a Nike futball cipők fokozott sebességű labdaérintést biztosítanak, bármilyen pályán.

Print Friendly, PDF & Email