nem hivatalos oldal

Pikkelysömör krém a gyógynövények erejével

Pikkelysömör krém

Az orvostudomány mai állása szerint, a pikkelysömör gyógyíthatatlan, ezért a kezelése kimerül a megelőzésben és a tünetek enyhítésében. Ugyanakkor arra is oda kell figyelni, hogy mivel próbáljuk csökkenteni a kellemetlenségeket, mert bizonyos termékekkel csak még inkább ronthatunk a helyzeten.

A természetes pikkelysömör krém a legjobb választás, ugyanis a szintetikus készítmények legfeljebb csak pillanatnyi javulást hoznak. Ez a bőrbetegség éppen a vegyi anyagok miatt alakul ki, tehát érthető, hogy jobb elkerülni ezeket, ha hosszú távú és tartós megoldást szeretnénk.

A natúr pikkelysömör krém nem terheli tovább a szervezetet, ugyanakkor a benne található gyógynövények által nagyon hatékonyan lép fel a kínzó szimptómák ellen. Például a Hillvital Psorisoft balzsam nagy százalékban tartalmaz Aloe Vera-t, aminek sebgyógyító hatása már régóta ismert, de pikkelysömör kezelésében is látványos eredményeket értek el általa. Tehát ez a pikkelysömör krém kockázat nélkül kipróbálható, mert garantáltan nincsenek mellékhatásai.

Print Friendly, PDF & Email