nem hivatalos oldal

Radarral vagy lézerdetektorral lehet-e védekezni a traffipax ellen?

Traffipax

A közúti ellenőrzések az ünnepi időszakokban (húsvét, karácsony, szilveszter) gyakrabban szoktak megtörténni, hiszen ilyenkor számítanak az ittas vezetőkre és a gyorshajtókra. A traffipax néhány egyszerű eszközzel előre jelezhető. A traffipaxbolt.hu weboldalon Ön is találhat radarjelző eszközöket, amelyek használata nem bonyolult.

A webáruházban megtalálható tolatóradar, lézerblokkoló, radarjelző, traffipax jelző és zavaró, radardetektor, valamint Blinder blokkoló. Ezek mind-mind hatásosak a traffipax előre jelzésére. Sok olyan GPS navigátor is kapható a piacon, amelyek szintén jeleznek, mielőtt belefutna egy fix figyelőbe. A gyorshajtás büntetendő, így nem érdemes a megengedett sebességnél gyorsabban hajtani. Az internetes áruházban rengetegféle terméket szemügyre vehet, amelyek között autós felszerelések, okosórák és számítástechnikai berendezések is helyet kaptak.

A vásárlók leginkább az autós kiegészítőket keresik, amelyek közé tartoznak a xenon izzók, az ülésfűtések, a tolatóradarok és kamerák, a fogyasztáscsökkentő termékek és még lehetne folytatni ezt a hosszú sort. Ha Ön is valamilyen autóba való árucikket keres, akkor célszerű végigböngésznie a webshop teljes kínálatát. Sokan próbálnak meg a traffipax ellen védekezni, amihez nem mindegy, hogy milyen teljesítményű és minőségű eszközt választanak. Az olcsóbb radarok már 10 ezer Forintért is megvásárolhatóak, amelyek ugyanolyan hatékonysággal működnek, mint a drágább kivitelek.

A legálisan is használható traffipax detektor néhány kilométerrel a felszerelt fix mérőeszköz előtt jelez, így a sofőr visszaállhat a megengedett sebességre. A médiában is nagyon sokszor megjelent, hogy valóban legálisnak számít-e a detektor, ami az autósokat figyelmezteti, de egy 2003-as rendelet módosításával legalizálták a traffipax-védelmi eszközök használatát, tehát bárki beszerezheti és alkalmazhatja. Az említett online üzletben megtalálható portékák igen jó minőségűek, ráadásul rövid szállítási idővel és visszavásárlási, pénz visszafizetési garanciával is elérhetőek.

Print Friendly, PDF & Email