nem hivatalos oldal

Sok mindenre használható a Telekom távirányító

Telekom távirányító

Mivel egyre elterjedtebbek a set top box-szok, a modern tévék és az ezeknek a működését elősegítő eszközök, ezért nem véletlen, hogy a kezelési, irányítási tartozékok is sokat változtak. Manapság sokak első választása a Telekom távirányító, amelyik csakis előnyökkel rendelkezik. Ez megbízható, korszerű működési elvre alapszik, nagyon strapabíró, bárhol kezelhető és esztétikus is.

A működését tekintve fontos tudni, a Telekom távirányító infravörös jeleket küldhet például az otthoni T-Home IPTV-vevőegység felé. Ez azért jó megoldás, mert így a lehető leggyorsabb az irányítás.

Mivel az infravörös jelek vételére alkalmas érzékelő a vevőegység előlapján található, ezért a tulajdonosnak mindig a kis kütyü elülső oldala felé kell irányítani a Telekom távirányító fajtát. Hol vásárolható meg ez a roppant egyedülálló eszköz? Nos, nem csalódnak a beszerzésben azok, akik a HD Planet oldalán veszik meg ezt. Itt nagy előny, hogy a Telekom távirányító nem drága, ezért nem kell az ember több ezer forintot kiadjon.

Print Friendly, PDF & Email