nem hivatalos oldal

Sport babakocsi az aktív családoknak

Sport babakocsi

A sportos anyukák a baba érkezése után sem szeretnék feladni a dinamikus életformájukat. Nem is kell, hiszen a sport babakocsi lehetőséget ad arra, hogy a baba és a mama együtt élvezzék az aktív kikapcsolódást. Minden terméknél fontos a jó minőség, azonban egy ilyennél tényleg nagyon lényegesnek kell lennie, hiszen egyáltalán nem elegendő a dizájnos megjelenés, mert valóban tudnia kell jó pár olyan dolgot, amit csak a sport babakocsi tud.

Mik ezek? Mivel egy ilyen eszközzel nemcsak a tükörsima járdákon szeretnének a tulajdonosok közlekedni, fontos a kerekek és a felfüggesztési rendszer minősége. A Thule babakocsi nagy, 16 colos kerekeivel és a fejlett felfüggesztési rendszerével könnyű irányíthatóságot és kényelmet biztosít.

Ezzel a fajta sport babakocsival valódi élmény lesz a séta a városban is, de az erdőben vagy terepesebb utakon sem lesz akadálya. A stilusosutazas.hu webáruházban többféle típusból is lehet választani, fiús és lányos színű közül, valamint ikreknek készült modellt is.

Print Friendly, PDF & Email