nem hivatalos oldal

Tabu társasjáték kicsiknek és nagyoknak

Tabu társasjáték

Rengeteg termék közül válogathat annak érdekében, hogy lekösse gyermeke figyelmét. A Tabu társasjáték pontosan erre a célra remek alternatívát nyújt. Lányoknak és fiúknak önfeledt szórakozást biztosít. Leginkább a 12 éven felüli korosztálynak ajánlják. Ezáltal nemcsak a tinédzserek, hanem a felnőttek is kedvüket lelhetik benne.

Kicsik és nagyok egyszerre érezhetik jól magukat a Tabu társasjáték segítségével. A szabályait illetően rendkívül egyszerű, így nem igényel semmiféle tudást. Egyszerre 4-10 személy játszhat. Lapokat kell húzni, amelyeken különböző feladványokat találhat. Az adott lapon található szavakat körül kell írni. Semmiképp nem szabad azokat kimondani.

Minden kör időre történik, így arra is nagyon oda kell figyelni. A Tabu társasjáték során minél több feladványt teljesít, annál több mezőt haladhat előre. Ha a tulajdonában még nincs jelen ez a kellék, akkor itt az ideje, hogy beszerezze! Nem lesz nehéz dolga, hiszen a vásárlást az interneten keresztül is elintézheti. Intézze el a rendelést minél hamarabb!

Print Friendly, PDF & Email