nem hivatalos oldal

Tényleg nagyon ciki felnőtt korban a fogszabályozó?

Fontos a fogszabályzó

Nemcsak felnőtt, de még fiatal korban is nagyon sokan cikinek érezték anno a fogszabályzó viseletét. Viszont, mára mintha divattá vált volna a fiatalok körében. Ez végre egy olyan irányzat, ami kifejezetten hasznos és arra buzdít mindenkit, hogy érdemes kihasználni ezen kezelés minden előnyét. Mert ha a fogszabályzó ciki, akkor a rendezetlen fogsor és az emiatt tönkrement fogak mik? Annak, akinek ilyen problémával kell nap mint nap megküzdenie, az tudja, hogy milyen érzés egy társaságban, a munkahelyen, a buszon vagy bárhol máshol mosolyogni. Sokszor nem is mer a fogsora miatt.

De soha többet nem kell magunkat feszéjezve éreznünk, hogyha a kezelés mellett döntünk. Az sokkal kellemetlenebb, hogyha nem tesszük meg ezt a lépést és szép lassan hagyjuk tönkremenni a fogainkat. Eleinte még nem fogjuk érezni a kezelés hiányát, hiszen nem mindenkiben alakul ki ez a kínos érzés a szabálytalan mosoly miatt. Van, akit egyáltalán nem érdekel és ez is becsülendő dolog, azonban az már felelőtlenségnek nevezhető, amikor a fogak elkezdenek fájni, kilyukadni, kiesni.

Ez a kezelés remek befektetés, mert a probléma valódi megelőzésére szolgál és nem kell a későbbiekben a drágább beavatkozásokra költeni. Sokan egyáltalán nem járnak orvoshoz, mert úgy gondolják, hogy egészségesek, viszont félévente egy kivizsgálással szinte minden bajt meg lehetne előzni. Rendszerint csak akkor megyünk el a dokihoz, amikor az már ötfajta gyógyszert kell felírjon, hogy valamennyire helyrepofozzon minket.

Pontosan így van ez a fogorvossal is. A fogászati ellenőrzés rendkívül hasznos és megelőzhető vele minden kellemetlen és fájdalmas kezelés. Aki csak megteheti, az mindenképp látogasson el a Clinident valamelyik rendelőjébe és sok mindent megtudhat a fogai állapotáról! Lehet, hogy ezzel előzheti meg azt a gyötrő fogfájást, ami éppen néhány nap múlva kezdte volna el kínozni. Ez a kezelés speciálisan kialakított fogszabályzókkal történik, amihez a páciens részéről más nem szükséges, csak türelem. A kezelés végén elégedett mosolyoghatunk a világra és az is vissza fog mosolyogni ránk.

Print Friendly, PDF & Email