nem hivatalos oldal

Valóban csúcstechnológiás a turbókompresszor?

Turbókompresszor

Ha valaki tényleg változatos felhozatalra vágyik a különféle kompresszorokat tekintve, annak nem érdemes figyelmen kívül hagynia a Ganzair termékkínálatát. Az itt megvásárolható ipari magasnyomású, töltő és légzési búvár kompresszor fajták, illetve a csavar és dugattyús szerkezetek egytől egyig magas színvonalat képviselnek.

Mivel a forgalmazó évek óta kínálja a méltán elismert BAUER vállalkozás termékeit, itt igenis megéri beszerezni a hőn áhított változatot. A BAUER nem mellesleg több mint fél évszázada van jelen a kiváló minőségű sűrített levegős berendezések piacán.

A 60-as évek közepén megalapított családi vállalat napjainkban már az iparág egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát, amelyiknek a neve egyetlen jelent a megbízhatósággal, a kifogástalan nívóval és a jutányos árral. Külön dicséretet érdemel a búvár kompresszor, amelyiknek több évtizedes fejlesztése, alakítgatása, modernizálása biztonságos használatot tesz lehetővé, ami a felhasználóknak számára igenis megnyugtató.

A búvár kompresszor igen egyszerűen megrendelhető a ganzair.hu weboldalon, ahol szintén kapható áramfejlesztő aggregátor, sűrített levegő szűrő és hűtveszárító is. Az cég termékeit közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy itt a turbókompresszor is kapható, amelyik nagy sűrített levegő igények esetén kézenfekvő megoldást jelent.

Miért is képes ez a legegyedibb igényeknek is megfelelni? A turbókompresszor belsejében a sűrítést egy igen nagy fordulatszámon pörgetett, sajátos kialakítással rendelkező forgórész garantálja, több fokozatban. A turbókompresszor egyedisége még abban rejlik, hogy ez egy olajmentes szerkezet, és a hűtés fokozatonként történik a hűtővíz segítségével.

A kisebb teljesítményűek 400 V, a nagyobbak 6 kV feszültségű motorral vannak felszerelve. Mondani sem kell, hogy az utóbbi valóban minden igényt ki tud elégíteni. A turbókompresszor fontos tulajdonságai közé lehet sorolni még az olajmentes kialakítást és az olaj nélküli levegő előállítást, az alacsony fajlagos teljesítményigényt és ezzel együtt a minimális üzemeltetési költségeket, valamint a tartós, ellenálló külsőt.

Print Friendly, PDF & Email