nem hivatalos oldal

Velence, utazás a lagúnák városába

Velence utazás

Velence utazás

Idén nem volt ideje elutazni sehová és most szeretné bepótolni a lemaradást? Szívesen töltené a karácsonyt kellemesebb időjárási körülmények között?

Akkor Önnek a mediterrán térség ideális célpont lehet. Velence utazás szempontjából kiváló választás lehet, itt ugyanis a téli hónapokban is kellemes az időjárás. Bár napozásra és strandolásra ilyenkor már nem sok lehetőség van, de a látvány kárpótol mindenért. Velence igazán különleges hely, hiszen a lagúnába épült az egész város.

Az egész várost behálózó csatornahálózat biztosítja a legfontosabb közlekedési útvonalakat. Így csak csónakok és gondolák jöhetnek szóba utazási eszközként. A Velence utazás egyre népszerűbb, hiszen busszal alig tíz óra alatt oda lehet érni Budapestről és viszonylag olcsón megúszható a néhány napos kirándulás.

Látnivaló is akad bőven a városban, ezért több napos utazás során sem fogunk unatkozni. A Velence utazást érdemes olyan időpontokra időzíteni, amikor valami jelentős esemény is van a városban, mint az őszi Velencei Regatta fesztivál vagy a télvégi karnevál.

Print Friendly, PDF & Email