nem hivatalos oldal

Xiaomi Redmi, új csillag az okostelefonok egén

Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi

A felgyorsult kommunikáció világában a különféle okostelefonok nevei szinte záporoznak minden csatornán. Márkák tucatjai, ismertek és ismeretlenek jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák a lehetséges vevőket, akik sokszor azt sem tudják, melyik márkától mit is várhatnak?

A Xiaomi Redmi elnevezés sokaknak semmit sem mondott még nem is olyan régen, viszont ma ott tartunk, hogy az egyik legkeresettebb brand a magyar és a világpiacon egyaránt. Mi ennek az oka? A válasz amilyen egyszerű, olyannyira bonyolult is egyben. A Xiaomi Redmi 2013 óta van jelen a világpiacon, és egy friss termékcsalád minden előnyét és hátrányát egyesíti magában. Az egyértelmű előnyök közé tartozik, hogy a Xiaomi Redmi egyesíti magában minden más mobiltelefon összes addigi bevált technikai megoldását, valamint azokat a funkciókat, alkalmazásokat és trükköket, amelyek addig a pontig a világ bármely mobiltelefonjában előfordultak és sikeresnek bizonyultak.

A Xiaomi Redmi tervezői nem bíztak semmit a véletlenre, a biztos sikerre hajtottak. A piacon friss szereplőként nem is tehettek másként, ha igazán nagy szeletet akartak kihasítani a tortából. Elmondható, hogy ebben tökéletes sikerrel jártak, hiszen a Xiaomi Redmi család mára a világ egyik legkedveltebb okostelefon családjává vált, amely egyedül Kínában a teljes belső piac 14 százalékát birtokolja. Eközben sikere az anyacég sikerét is generálja egyben, amit jól mutat, hogy a cég a világ harmadik legnagyobb okostelefonokat gyártó és forgalmazó cégévé vált, ez pedig nem kis százalékban a Xiaomi Redmi népszerűségének is köszönhető.

Print Friendly, PDF & Email