nem hivatalos oldal

A legnépszerűbb nyaralóhelyek az ország területén

Népszerű nyaralóhelyek az országban

Népszerű nyaralóhelyek az országban

Magyarország nagyon sok üdülőhellyel büszkélkedhet, hiszen a természet is nagymértékben és bőkezűen hozzájárult ahhoz, hogy ilyen csodálatos pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket tudhat magáénak az ország. Gyönyörű fekvéssel büszkélkedhet a Balaton partján fekvő Tihany is, amit az ország egyik legromantikusabb úti céljai között is számon tartanak. A történelmi emlékek, az apátság titkai igencsak vonzó látványosságot jelentenek, még a külföldi turisták számára is.

Ezt követően érdemes a Hévízi-tóról is pár szót ejteni, ugyanis ez Közép-Európa legnagyobb gyógyító jelleggel bíró meleg vizes tava. Az év bármelyik pontjában tökéletes pihenési és kikapcsolódási lehetőséget biztosít úgy az idősebb, mint a fiatalabb korosztály számára egyaránt. Azok az emberek, akik inkább hegyvidéki levegőre vágynak, érdemes meglátogatniuk Lillafüredet, hiszen ez a helység ideális lehet családi programok, romantikus kikapcsolódások alkalmával is.

A hegy lábánál elterülő tó már önmagában is egy idilli látképet képes biztosítani a turisták számára. Nem szabad megfeledkezni Siófokról sem, ami egyértelmű, hogy a Balaton egyik legnépszerűbb és legközkedveltebb üdülőhelye. Ez a hely igencsak vonzónak számít a fiatalok körében is, legfőképpen az itt rendezendő fesztiváloknak köszönhetően. Továbbá, a Velencei-tó is egy igencsak kellemes üdülési és kikapcsolódási lehetőséget képes biztosítani, korosztálytól függetlenül, hiszen a fürdőzési élmény mellett, a sportolás lehetősége is adott, az itt található Sport Beach-nek köszönhetően.