nem hivatalos oldal

A Szfinx eredete és a körülötte lévő titkok

A Szfinx eredete

Sokan érdeklődnek az ókori egyiptomi kultúra iránt. Tény, hogy rengeteg érdekességet lehet találni, mind a piramisok, mind pedig a Szfinx körül. A Szfinx eredete című könyv sokakat ragad magával, ugyanis kutatók próbálnak tudományosan alátámasztani néhány igen érdekes elméletet.

Azzal mindenki tisztában van, hogy a mai napig nem világos, miért és miként építették fel ezeket az építményeket. Többen is találgatnak, hogy mi a céljuk, azonban pontos magyarázattal senki sem tud szolgálni. A Szfinx eredete olvasmány belátást enged azokba a teóriákra, amelyeket különböző kutatócsoportok fejlesztettek ki.

Természetesen mindegyiknek van alapja, úgyhogy érdekfeszítő témákra bukkanhat a sorok között. Amennyiben nem hisz a hasonló elméletekben, „A Szfinx eredete” igen szórakoztató olvasmány tud lenni. Azt semmiképpen sem lehet letagadni, hogy alaposan elgondolkodtatja az embert az élet fontosabb dolgairól, ráadásul nem fogja tudni letenni a könyvet, mert annyira érdekesnek találja. Időtöltésre feltétlenül ajánlott!

Print Friendly, PDF & Email