nem hivatalos oldal

Babafészek utazáshoz és otthonra

Pihe-puha babafészek

Először fognak vendégségbe menni a család legkisebb tagjával? Esetleg hosszabb útra készülnek és kellene valami praktikus megoldás, aminek hála az idegen helyen is biztonságban fogja érezni magát a kisded? Akkor érdemes beruházni egy babafészek megvásárlásába, ugyanis ezt bárhová könnyedén magukkal tudják vinni a szülők és így mindig biztosítani lehet azt komfortos kis kuckót, amire a kicsinek szüksége van a nyugodt pihenéshez.

A legjobb, ha a babafészek már otthon is használatba kerül néhányszor, mert akkor az ismerősöknél, rokonoknál vagy a vakációzás során már kedves ismerősként fogja a pici „köszönteni”.

Egyébként a saját lakásukban is sokszor jól jöhet a babafészek, mert elhelyezhető a kanapén, a fotelben, de a nagyágyban is és akkor nem kell félni, hogy esetleg a baba legurul, amikor egy pillanatra leveszik a szemüket róla. Így akármit is csinál, akármelyik helyiségben főz, takarít, tereget, viheti a babát is, hogyha nem akarja magára hagyni, mert a babafészek vigyázni fog rá, bárhová helyezi.