nem hivatalos oldal

Bőr nyaklánc az allergiások számára

Az egyszerű bőr nyaklánc

Az egyszerű bőr nyaklánc

Azok, akik fémallergiával küszködnek, nagyon jól tudják, hogy milyen nehéz olyan nyakéket beszerezni, amelyik nem bántja a bőrüket, állandó viselés mellett sem. Ezért is döntenek az ilyen hölgyek fém helyett a bőr nyaklánc mellett. Viszont ekkor is figyelmesnek kell lennie a vásárlónak, hogy milyen típusú bőrt választ, ugyanis manapság nagyon divatos fémes színezetet lehet adni a bőrnek.

Az ilyen festékben lévő anyagok is okozhatnak allergiás tüneteket, ezért kerülni kell. Első lépésben leginkább az adhat megnyugvást a problémás bőrűek számára, hogyha megbízható helyről szerzik be a bőr nyaklánc készletüknek egyes darabjait.

A Swarovski például olyan bőrrel dolgozik, aminek megmunkálása során a lehető legkevesebb felesleges anyagot használnak fel, ugyanakkor lehetőleg olyan fémet használnak fel a díszítéshez, ami antiallergén anyagból készült. Mindezek mellett meg kell figyelni, hogy milyen anyagból készült a nyakék kapcsa, ezáltal a bőr nyaklánc viselése során nem léphetnek fel olyan kellemetlen tünetek, amelyeket az allergiás beteg elkerülni kíván.

Print Friendly, PDF & Email