nem hivatalos oldal

Egyedi, logós pamut póló

pamut póló

Pamut pól

A bőrbarát anyagból készült ruhaneműk a legkedveltebbek, munka közben is, amikor az izzadás lehetősége igen magas. A pamut póló az egyik legpraktikusabb munkaruha, ami kapható rövid, hosszú ujjú és ujjatlan változatban egyaránt a cegespolo.eu webáruházban. Kényelmes ruházat ez a dolgozó embereknek, ugyanis a pamut felel meg leginkább a bőrnek.

Egyedivé is változtatható ez a remek póló típus, hiszen helyben lehetséges az emblémázás, illetve hímzés is kérhető. Az embléma vagy a hímzés kerülhet a pamut póló elejére, ujjára, hátuljára, attól függ, hogy milyen méretű a logó. Az elképzelései tökéletesen megvalósulhatnak, Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválasztja az alkalmazottainak a megfelelő pólókat és küld egy fényképet a cég logójáról.

Pamut póló számtalan színben és kialakításban kapható a webshopban, nőknek és férfiaknak szintén. Egységes arculat teremthető meg ezáltal, ami a kliensekben bizalmat gerjeszt a vállalkozás iránt. Rendelje meg Ön is a megfelelő pamut pólókat mielőbb, mert előnye lesz belőle!