nem hivatalos oldal

Egyedülálló chlorella alga az egészségért

Chlorella alga

A modern ember gyakran megfeledkezik arról, hogy bár életében a szintetikus anyagok vannak többségben, szervezetét a természet alkotta meg, és csakis az ebből származó tápanyagok tudják megfelelően táplálni, építeni. Éppen ezért előnyös a bio chlorella alga tabletta felnőtteknek is. Ez a készítmény olyan mikro algákat tartalmaz, amelyek számos hasznos összetevővel rendelkeznek.

A chlorella és spirulina azok a szervezetek, amelyek elsőként jelentek meg a vizekben, és ezeknek köszönhetjük a Földünk oxigéntartalmát. A már kezdetektől velünk levő algákat sok kultúra igen nagy élvezettel fogyasztotta. A könnyen emészthető chlorella alga E- és C-, valamint B-vitaminokban gazdag. További előnye, hogy segíti a szervezet méregtelenítését, így a kora tavaszi időszakokban kimondottan javasolt egy nagyobb kúra.

A chlorella alga tabletta ugyanakkor az év minden napján fogyasztható. Erősíti immunrendszerünket, és felkészít a mindennapi kihívásokra. Érdemes kipróbálni, és amennyiben érezzük előnyeit, akkor a chlorella bolt mindig nyitva áll előttünk.