nem hivatalos oldal

Éjjel-nappal őrzött reptéri parkoló

Reptéri parkoló

Szeret utazgatni, de mindig gondot jelent, hogy ki vigye ki, majd hozza haza a reptérről? Ezek után ilyen apróságokon felesleges törnie a fejét. A reptéri parkoló révén, minden gondja megoldódott, senkire sem kell várnia többé, hiszen amint véget ér az üdülés és leszáll a gép, az autója ott fogja várni érintetlenül. A reptéri parkolóban választhat olyan helyet is, amelyik felett tető van.

Ennek nem sokkal, mindössze napi 500 forinttal dobják meg az eredeti árat, viszont nem kell attól tartania, hogy esetleg a jégeső betöri a szélvédője. Az europarkolo.hu weboldalon láthatóak a parkoló árai napi lebontásban, amelyek bruttóban értendőek. Amennyiben Ön éjjel-nappal őrzött reptéri parkolót szeretne magának foglalni, annak sincs semmilyen akadálya.

Ráadásul a transzfer is térítésmentes ebben az esetben. A foglalás egyszerűen lebonyolítható a honlapon keresztül, ráadásul a telefonos elérhetőség is fel van tüntetve a kezdőlapon, amit napközben és éjszaka egyaránt lehet tárcsázni. Foglaljon időben megfelelő helyet a reptéri parkoló honlapján!

Print Friendly, PDF & Email