nem hivatalos oldal

Hővisszanyerős szellőztető a meleg fenntartásáért

Hővisszanyerős szellőztető

A téli időszakot kivéve, semmiféle probléma nincs a lakások szellőztetésével, viszont a leghidegebb évszakban az emberek ritkán szokták huzamosabb ideig kinyitni az ablakokat, pedig a friss levegő megléte nagyon fontos.

A hővisszanyerős szellőztető egy speciális szerkezet, ami képes megoldani, hogy az egyébként már fűtött belső légtér ne hűljön ki a szellőztetés alkalmával.

Egy ilyen készülékkel, amelyiknek kinézete hasonló egyes klímához, rengeteg pénz és energia spórolható meg, a használata közben pedig nem kell attól tartani, hogy áporodott, elhasznált levegőt kell beszívni.

A hővisszanyerős szellőztető igazán közkedvelt árucikk a szellozoshop.hu internetes áruházban, ahol még sok hasznos termék is szerepel a forgalmazásban. A hővisszanyerős szellőztető számos háztartásban bizonyította, hogy nem rossz vásár. Működési elve egyszerű, de nagyszerű. Miközben az oxigénben szegény levegőt a külső légtérbe juttatja, a kinti tiszta, oxigénben dús levegőt a házba vezeti, ami felmelegszik, amíg átjut a gépezeten.

Print Friendly, PDF & Email