nem hivatalos oldal

Ismét várja a vásárlókat a klíma akció

Klíma akció

Klíma akció

Hiába csökkentek exponenciálisan a légkondi árak az elmúlt években, sokan még mindig úgy gondolják, hogy nem éri meg ilyet vásárolni, és inkább végigszenvedik a nyarat a sokszor 30 Celsius-fokra emelkedő otthoni hőmérsékletben.

Rengeteg személyt a klíma akció sem ösztönöz arra, hogy véget vessen az igenis kibírhatatlan otthoni körülményeknek. Pedig ennek a keretein belül olyan profi terméket lehet igazán olcsón megvenni, amelyik a csúcstechnológiás megoldásainak köszönhetően teljes mértékben garantálja a hatékonyságot és a kifogástalan teljesítményt.

A legfontosabb üzemmódok közé tartozik a good’sleep, amely magyarul annyit jelent, hogy kellemes ébredés. Egy komolyabb szerkezet pontos hőmérséklet-vezérlő rendszerrel rendelkezik, amely precízen figyeli a hőmérsékletet és a nedvességtartalmat az alvás három fő szakaszában csakis azért, hogy garantálni tudja a lakásban lévőknek a friss és kellemes ébredést. Ezt biztosítja a Samsung Triangle Good Inverteres Split légkondi, amelyiket olcsón lehet beszerezni a klíma akció által.