nem hivatalos oldal

Miért bizonyul jónak a Liliputi puhatalpú babaszandál?

Liliputi puhatalpú babaszandál

A lábbelivel kapcsolatban meg kell említeni, hogy kézi megmunkálással készül. A Liliputi puhatalpú babaszandál alsó része több rétegből áll. A bőrbélés mellett, tartalmaz hasított bőr talpat is. Ezek között 3 mm szivacsréteg fedezhető fel, ami védi a lábat és jó hőszigetelő. A felső részén gumipántot helyeztek el, aminek köszönhetően könnyű felvenni.

Az orvosok is ajánlják ezt a típust, hiszen rendkívül biztonságos, nem tartalmaz káros anyagokat, valamint ortopéd kialakítással rendelkezik. A Liliputi puhatalpú babaszandál jól szellőzik, így a pici lába nem fog izzadni. Kellemesen fogja magát érezni séta vagy futkározás közben.

Rövid idő alatt megszerethető, így le sem akarja majd venni. A szabadban tavasztól egészen őszig hordható. A lakásban állandóan viselhető, a pozitív tulajdonságainak hála. A Liliputi puhatalpú babaszandál eltérő méretben van jelen. A vásárlásnál erre a dologra is figyelni kell! Ha nincs tisztában néhány dologgal, akkor kérjen segítséget! Az üzletekben dolgozó szakemberek örömmel válaszolnak minden kérdésére.

Print Friendly, PDF & Email