nem hivatalos oldal

Miért éri meg a műanyag ablakot választani?

Műanyag ablak

Amikor a régi ablakok helyére újakat venne az ember, akkor több mindenre oda kell figyelni, hogy a vadonatúj nyílászárók felül tudják múlni az elődeiket. A szellőzés fontos a műanyag ablak esetében, ezért erre muszáj figyelni. Sok esetben ezt a beépített résszellőző garantálja.

Ekkor nyíló és bukó állás közé kell a kilincset forgatni, 45 fokos szögbe. Emellett rengetegen döntenek az aeroco fajta szellőző megoldás mellett. Ez elengedhetetlennek számít akkor, amikor a lakásban, házban nyílt égésű gázkészülékek működnek. A legfontosabb előnye ennek, hogy a szellőzés által, a párátlanított levegő sokkal hamarabb fel tud melegedni.

A PVC nyílászárók piaca nagyon is megváltozott az elmúlt években, köszönhetően főleg a nagyon profi, tartós és persze mutatós műanyag ablak fajták megjelenésének. Emellett kedveltek még a PVC ajtók is. Napjainkban, sokan már hallani sem akarnak a fából készült ablakokról. Tény és való, hogy egy magas minőségű műanyag ablak jobban szigetel, mint egy fából készült fajta.

Print Friendly, PDF & Email