nem hivatalos oldal

Naponta ajánlott a gyógyteák fogyasztása

Feltöltik és méregtelenítik a szervezetet

Évezredek óta nagy kultúrája van ennek a különleges főzetnek, ami miatt anno még háborúk is dúltak, valamint szerepet játszott a gyarmatosított területek elfoglalásában is. A gyógyteák hatását számos nép felismerte és előszeretettel alkalmazták, főleg a természetgyógyászok.

Mind a mai napig fogyasztani szokták. Nálunk inkább akkor, hogyha meg vagyunk hűlve, vagy amikor már megvan a baj és szeretnénk kezelni az okát. Azonban rengeteg betegségnek a kialakulását meg lehet előzni, hogyha rendszeresen fogyasszuk a gyógyteák különböző fajtáit. Amint a nevük is utal rá, több gyógynövény szolgál alapanyagul az elkészítésükben.

A HillVital gyógyteák kizárólag magas hatóanyagú gyógynövényekből készülnek és számtalan pozitív hatásuk ismert. Remek vízhajtó hatásuk van, ami az anyagcserét is segíti.

Továbbá enyhítik az ekcémát és a pikkelysömört, de alkalmazhatóak visszér kezelésre és nem utolsó sorban, egyes fajtáknak nyugtató hatása is van, ami elengedhetetlen ahhoz az életmódhoz, amit megkövetelnek tőlünk a mindennapok. A gyógyteák egy lépéssel közelebb visznek az egészséghez.