nem hivatalos oldal

Paul Novus az energiatakarékos építtetés érdekében

Paul Novus

Érdeklik a passzívházak? Kacérkodik azzal a gondolattal, hogy építtet magának egyet? Akkor ismerkedjen meg a Paul Novus nevével! Ez egy olyan hővisszanyerő gép, amely gazdaságosan üzemeltethető a szellőztetés érdekében. Álló és fekvő változatban is meg lehet venni. Sokan érdeklődnek az entalpia hőcserélős típusa iránt. Szükség esetén fagymentesítős változatban rendelheti meg. A vásárlás előtt el kell gondolkodnia azon, hogy balos vagy jobbos formában szeretné megvenni.

A Paul Novus kiegészítőkkel együtt szerezhető be. Vehető hozzá kezelő-kijelző, villamos előfűtő, talajhőcserélő és még sok más. Mivel elég magas hatásfokon működik, ezért érdemes a megvásárlása mellett döntenie. Nem használ sok energiát, tehát a szakemberek szerint igen jó vételnek számít. 300 m3/h-es légszállításra alkalmas. A lakasszelloztetok.hu weboldalról könnyedén megvásárolható. A Paul Novus beváltja a vásárlók reményeit, ezért egy kedvelt márkáról beszélhetünk. Persze a levegő hőcserélő másféle formában is megrendelhető. Az egyhelyiséges változata kétféle verzióban vehető meg. Ezek közül a szakemberek az entalpiás változatot ajánlják. Ennél elegendő csupán egy falfuratot készíteni. A két ventilátor hangja nem zavaró, a működésük pedig állandó. A levegő hőcserélő bekapcsolásához csupán egyféle villamos tápellátás kell. A szűrők segítségével sokkal tisztábbá tehető a levegő. Ez jót tesz a lakók egészségének. A fagyvédelemnek hála folyamatos lehet az üzemeltetés.

Télen sem szárad ki túlzottan a levegő. Az üzemeltetés számos fokozatban lehetséges. A családi házakba való levegő hőcserélő valamivel nagyobb, mint a fentebb említett változata. Érdemes vetni egy pillantást a legújabb szériára, hiszen ebben igazán modern gépek vannak. A segítségükkel nagyon komfortossá tehető a lakás. A vásárlás előtt mindenképpen ki kell kérni a szakemberek véleményét. Ők azonnal megmondják, hogy milyen készülékre lesz szükség az optimális üzemeltetéshez. A fentebb említett weboldalon lehet egyedi ajánlatot kérni és akár a kiépítéshez is igényelhető profi segítség.