nem hivatalos oldal

Tapéta: funkció és design egy lapon

Modern tapéta

Alapvető igényünk az otthonunk kialakítása és berendezése során, hogy a szemrevaló berendezési tárgyak, kiegészítők legyenek valóban használhatóak is. Ugyanígy a másik oldalról nézve, a hasznos tárgyak jó ízléssel, esztétikusan készüljenek el. A csupaszon ránk meredő falak borítására szánt tapéta vásárlásakor is ezek alapján döntünk.

Hova szánjuk? Milyen alapanyag lesz oda a legmegfelelőbb? A szoba összes falát felöltöztessük? Megengedhetjük magunknak a prémium kategóriát? A gyerkőcök miatt gondolkozzunk vízálló és tisztítható tapétában? Melyik árnyalat fejezi ki legjobban az életérzésünket? Romantikus vagy modern mintázat a számunkra megfelelő?

Mindezt, és még számos kérdést felteszünk,illetve meg is válaszolunk annak érdekében, hogy helyes döntést hozzunk. Sok időt takarítunk meg mind magunknak, mind másoknak, ha előzetesen letisztázzuk igényeinket, elvárásainkat. Megfelelő ár, praktikusság, szépség. Mindezek mellett pedig tapéta témában még további fontos figyelmeztetéseket, jó tanácsokat, tapasztalatokat olvashatunk számos netes oldalon. Tájékozódjunk kedvünkre!