nem hivatalos oldal

Taxis tanfolyam egyetlen nap alatt

Taxis tanfolyamok

Taxis tanfolyamok

Minél képzettebb valaki, annál könnyebben fog állást találni. A transzportstudium.hu OKJ képzések egész garmadáját kínálja az érdeklődőknek. Egyszerűen megszerezhető egy gépkezelő jogosítvány, de akit a személyszállítás érdekel, annak viszont a taxis tanfolyam lesz az egyik legjobb választás.

Logikus a kérdés, hogy aki már rendelkezik vezetői engedéllyel, annak miért kell részt vennie egy taxis tanfolyam ahhoz, hogy belevághasson a taxizásba? A személyszállításnak vannak bizonyos feltételei, amelyeknek meg kell felelni.

Ilyen például a taxióra. Természetesen nélküle is lehetséges a személyszállítás, de csak abban az esetben, hogyha ez kapcsolódik valamilyen sport-, kulturális, vagy idegenforgalmi tevékenységhez.

A taxis tanfolyam nem fog sok időt igénybe venni, hiszen mindössze 1 nap az egész. A vizsga pedig egy hatóság által kijelölt időpontban tehető le. Aki a taxis tanfolyam elvégzése mellett dönt, annak a speciális járművezetési és utas-kiszolgálási gyakorlatoknak kell eleget tennie. A jelentkezéshez fel kell mutatni a szükséges okmányokat.